Over ons - Alex en Martina de Ruijter

Alex en Martina de Ruijter

Over ons

Wij, Alex en Martina de Ruijter, zijn sinds 2014 eigenaar van een prachtige plek aan de rand van het dorpje Tiszaörveny. Dit dorp ligt drie kilometer van de stad Tiszafured. Daarnaast ligt de locatie van het dorp vlak aan het Tiszameer. Hier kijken we uit over een stukje poesta waarbij in de verte de bosrand van het Tiszameer is te zien. Hier zijn in de vroege ochtend en late avond vaak reeën te zien. We hebben gekozen voor deze plek aan het meer, omdat ons de flora en fauna van dit gedeelte van het meer het meeste aanspreekt. Een eldorado voor natuurliefhebbers, rustzoekers en vissers.

Op loopafstand vind je hier twee havens waar je bootjes of kano’s kunt huren. Ook zijn er diverse restaurants met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast bied de omgeving mogelijkheden om een excursiewandeling te doen. Bijvoorbeeld met een uitkijkpost over het meer aan de overkant van het Tiszameer.

Wij houden ons graag bezig met natuurbeleving, natuurgeneeskunde, gezonde voeding, yoga en bewustwording. Daarnaast zijn we geheel zelfvoorzienend met een tuin ontworpen volgens de ideeën van de Permacultuur. Vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Contact